Trefwoorden — huisstijl [6], interactieve projecten [6], webdesign [4].
image

Titel — Neem eens wat vaker de roltrap en blijf op de hoogte.

Datum — 10 April 2006.

Opdrachtgever — museumservice [2].

Website — www.museumservice.… Opent in Nieuw Venster .

Opdracht Als je twintig jaar ervaring hebt in de museumbranche en die wereld kent als je broekzak, wordt het hoog tijd dat je die kennis deelt met vakgenoten. Dat is wat Marie Christine van der Sman dacht toen ze merkte dat museummedewerkers keer op keer het wiel opnieuw aan het uitvinden waren. Ze liet er geen gras over groeien en begon een unieke kennisbank; MuseumService. Ze wilde door haar gescreende bedrijven en dienstverleners en haar persoonlijke praktische en theoretische kennis ontsluiten via de nieuw te ontwerpen website www.museumservice.nl Opent in Nieuw Venster Aan KEEN de opdracht deze te ontwerpen.
Resultaat Achter het overzichtelijke menu gaat een schat aan informatie schuil. Honderden categorieën, bedrijven en dienstverleners zijn door de initiatiefneemster zorgvuldig geselecteerd en worden ontsloten voor de bezoeker via een login en wachtwoord dat gratis verkrijgbaar is via de site. Eenmaal ingelogd kan gezocht worden binnen de vier museumtaken: collectie, management, publiek en onderzoek. Uiteraard ontwierpen we ook ook de andere huisstijldragers als briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. (zie www.keen.nl/project/muse… Link )
Trefwoorden — grafische projecten [11], huisstijl [6].
thumbnail
thumbnail
  
image

Titel — Dé onafhankelijke roltrap voor musea.

Datum — 10 April 2006.

Opdrachtgever — museumservice [2].

Website — www.museumservice.… Opent in Nieuw Venster .

Opdracht Ontwerp naast de website (zie www.keen.nl/project/muse… Link ) ook de andere huisstijldragers voor MuseumService.
Resultaat Trappenhuizen in musea brengen je naar de zalen, ze ontsluiten de inhoud van het museum. Die gedachte projecteerden we op de diensten die MuseumService aanbiedt; het ontsluiten van kennis. En om het de 'bezoeker' nog gerieflijker te maken, bied je ze extra service met een frisse groene roltrap.